Om HolmbergInc.

OM HOLMBERGINC.

HolmbergInc. er stiftet og ejet af Tue Holmberg. Jeg er uddannet cand.comm. Da jeg oprindeligt troede, jeg skulle arbejde på et traditionelt reklamebureau, tog jeg også en tillægsuddannelse som tekstforfatter og konceptudvikler fra Reklameskolen.


Den karrierevej viste sig dog hurtigt ikke at matche så godt med min person. Ved et af livets tilfælde endte jeg så i krydsfeltet mellem HR & kommunikation. Så faldt alting på plads, og sådan har det været lige siden. 


Gennem de sidste godt 20 år har jeg arbejdet som kommunikationsrådgiver, projektleder, tekstforfatter, konceptudvikler og leder – både på bureau og på den anden side af bordet.


Den primære overligger har hele vejen været employer branding og jobannoncering med afstikkere ind i BtB-kommunikation. Jeg har undervejs løst opgaver for bl.a. 15 af landets C25 selskaber. I den offentlige sektor har jeg arbejdet for ministerier, styrelser og kommuner. NGO'er og interesseorganisationer har jeg også været så heldig at arbejde med. 


Det er ikke viksomhedens størrelse, sektor eller branche, der driver mig. Min drivkraft ligger i at finde konkrete og effektfulde løsninger på problemer, der som oftest handler om manglende evne til at tiltrække kvalificerede medarbejdere. 


Mit setup bygger på faste samarbejdspartnere, der supplerer mig på de områder, hvor mine egne kompetencer ikke slår til. Jeg sammensætter et relevant team til opgaven. Det meste inden for analyse, strategi, projektledelse, tekstforfatning og til dels konceptudvikling løser jeg selv. Er der yderligere behov, trækker jeg på faste samarbejdspartnere på tværs af design, grafik, foto, film og webudvikling.

 

Vil du høre mere?

Så kontakt Tue Holmberg på 6062 8286 eller tue@holmberginc.dk


Du kan også finde artikler og inspiration via min LinkedIn profil