Jobannoncer & kurser

JOBANNONCER & KURSER

Vil I have den bedste kandidat på markedet eller blot den mindst ringe fra bunken med ansøgninger? Uanset om I rekrutterer via netværk, sociale medier eller mere traditionelle kanaler som jobdatabaser, vil alle potentielle ansøgere forholde sig til jeres jobannonce. 


What's in it for me?

Den gode jobannonce formår at adressere læserens what's in it for me? Den har en klar og gennemtænkt struktur. Den skaber ikke forvirring ved vilkårligt at blande lange afdelingsbeskrivelser med opgaver og krav. Den undgår gentagelser, hvor man siger det samme, men med forskellige fortolkningsmuligheder.


Dertil har en god jobannonce et levende og varieret sprog, hvor man ikke lader klichémøllen male med alle klassikerne som gøre en forskel, spændende og udviklende arbejdsopgaver, med på en rejse etc. etc.


Den tvivlsomme business case

At lade de rekrutterende ledere udarbejde jobannoncer er en tvivlsom business case. Man lader personer udføre en opgave, de ikke er uddannet til, de ikke har erfaring med, de ikke har tid til, og de ikke er motiveret for. For så derefter at forvente at blive overdynget med relevante ansøgninger... 


Tue Holmberg har over de sidste godt 20 år skrevet mere end 3.000 jobannoncer til alle typer af job på tværs af brancher og sektorer. Der er tale om en ægte og dybfølt passion for et niche-kommunikationsprodukt, der sjældent får den store kærlighed.


Konceptet bygger på en enkel proces med forudgående analyse af input, opfølgende interview med den rekrutterende leder og efterfølgende justeringer frem til, at lederen er 100% tilfreds. HolmbergInc. stiller også spørgeskema til rådighed for de rekrutterende ledere. 

 

Fuld fleksibilitet fra én enkelt annonce til klippekort eller løbende samarbejde

HolmbergInc. tilbyder maksimal fleksibilitet fra udarbejdelse af en enkelt annonce til faste samarbejder, der ikke forpligter virksomheden. Klippekort til udarbejdelse af jobannoncer er også en mulighed. 


Dertil kommer populære kurser i jobannonceskrivning samt muligheden for at få udarbejdet jobannoncemanualer/guides, der kan løfte virksomhedens egne evner inden for annonceskrivning. 

 

Vil du høre mere?

Så kontakt Tue Holmberg på 6062 8286 eller tue@holmberginc.dk