Om HolmbergInc.

OM HOLMBERGINC.

HolmbergInc. er stiftet og ejet af Tue Holmberg. Jeg er uddannet cand.comm. og har en tillægsuddannelse som tekstforfatter og konceptudvikler fra Reklameskolen. Jeg er også uddannet inden for HR. Gennem de sidste knap 20 år har jeg arbejdet som kommunikationsrådgiver, projektleder, tekstforfatter og leder – både på bureauer og på den anden side af bordet.

 

Med HolmbergInc. har jeg gjort en grundtanke til virkelighed. Gennem mine mange år inden for kommunikation og markedsføring har jeg set et klart mønster. De bedste resultater har jeg skabt, når jeg har fået et tæt og givende samarbejde med 1-2 nøglepersoner internt hos kunden. 

 

Skal det lykkes, kræver det stor respekt for, at de samme nøglepersoner har rigtig mange andre opgaver end vores fælles projekt. Jeg bryder derfor hellere et projekt ned i spiselige delprojekter frem for at foreslå en samlet kæmpeløsning, mine samarbejdspartnere ikke har mentalt overskud til at ejerskab på. 

 

Kan jeg løse opgaven selv, gør jeg det. Har jeg behov for assistance, trækker jeg på et stort netværk af Art Directors, grafikere, fotografer, filmfolk, webudviklere etc. 

 

Vil du høre mere

Så kontakt Tue Holmberg på 6062 8286 eller tue@holmberginc.dk


HolmbergInc.  •  Trusthouse, Rentemestervej 80  •  2400 København NV  •  M: 6062 8286  •  E: tue@holmberginc.dk