LinkedIn & So-Me

LINKEDIN & SOCIAL MEDIA

I HolmbergInc. er vores SoMe fokus Employer Branding. Vi arbejder med SoMe for at understøtte virksomheden evne til at rekruttere og fastholde medarbejdere fra øverste hylde. 

 

Det er faktisk ikke raketvidenskab, men det kræver en strategisk tilgang og en gennemtænkt plan. Desværre er det forsvindende få danske virksomheder, der lykkes med det. Forklaringen er i 99 af 100 tilfælde den samme. Virksomheden ser det som et tidsafgrænset projekt og/eller afsætter ikke de rette ressourcer til at udarbejde og publicere historier. 

 

HolmbergInc. har derfor udviklet en variabel pakkeløsning, der kombinerer udviklingen af en basisstrategi og et abonnement på den efterfølgende udvikling af vedkommende og relevante historier. Naturligvis tilpasset de målgrupper, som I særligt gerne vil i dialog med.

 

Som supplement tilbyder vi hands-on LinkedIn kurser for nøglemedarbejdere, så de får skærpet deres personlige profiler og samtidig få tips og tricks til, hvordan de selv kan komme i gang med at skrive historier.

 

Vil du høre mere

Så kontakt Tue Holmberg på 6062 8286 eller tue@holmberginc.dk


HolmbergInc.  •  Trusthouse, Rentemestervej 80  •  2400 København NV  •  M: 6062 8286  •  E: tue@holmberginc.dk